Leven met een whiplash

Geachte redactie, mag ik u verzoeken onderstaand bericht op te nemen in uw huis aan huis uitgaven omgeving Eindhoven.Leven met een whiplash

03-10-2016 16:31 – Ingezonden door Redactie

Geachte redactie, mag ik u verzoeken onderstaand bericht op te nemen in uw huis aan huis uitgaven omgeving Eindhoven. 

Whiplash lotgenoten informatiemiddag op 13 oktober in Eindhoven
Het Whiplash Informatiecentrum Europa brengt lotgenoten bij elkaar. ‘Steun is bijzonder belangrijk voor het herstel”. Wanneer iemand niet spontaan herstelt van de gevolgen van een whiplash, stuit diegene al snel op vooroordelen. Men ziet geen schade dus er is geen schade, luidt al gauw de onjuiste redenering. Whiplash is een zwaar onbegrepen ziektebeeld.

Informatiebijeenkomst
Ervaringsdeskundige Bob Klip deelt daarom dan ook tijdens de informatiebijeenkomst zijn eigen ervaringen en beantwoord vragen over wat een whiplash is, hoe om te gaan met onbegrip bij dit ziektebeeld, hoe om te gaan met de werkgever en de mogelijkheden voor juridische aansprakelijkheid. Het Whiplash Informatiecentrum Europa biedt tevens vrijblijvend ondersteuning aan in het starten van een letselschadeprocedure.

De informatiebijeenkomst is vrij toegankelijk voor iedereen in de regio. Het vindt plaats op donderdag 13 oktober in het Archipel Gagelbosch (Atrium) Gagelboschplein 200, 5654 KS Eindhoven van 13.00-15.00 uur (vragen bij de receptie). Voor meer informatie belt u met: 0167-56 27 66.

Powered by Blog Grabber