Line-up Ledûb Toernooi is bekend!

Dat het Ledûb Toernooi meer is dan alleen een volleybal toernooi, is voor de meeste mensen wel bekend. Ook dit jaar is er weer heel veel aandacht voor entertainment. De line-up is daarom om van te smullen….Line-up Ledûb Toernooi is bekend!

28-05-2017 11:50 – Ingezonden door Redactie

Dat het Ledûb Toernooi meer is dan alleen een volleybal toernooi, is voor de meeste mensen wel bekend. Ook dit jaar is er weer heel veel aandacht voor entertainment. De line-up is daarom om van te smullen. De beide feestavonden trappen we af met DJ Bexter. Deze Budelse held draait op veel feestjes in de regio en dat heeft zo zijn redenen.  Zorg dus dat je op tijd komt.  Ook hebben we weer twee knallers van bands vastgelegd. Dit jaar staan Khick en Royal Beat op de bühne. Die eerste band zal menig Ledûb Toernooi ganger bekend in de oren klinken, die tweede waarschijnlijk niet.  Royal Beat brengt de grootste dance hits met de energie van een live-band. Maar het blijft niet bij dance, ook rock, Nederlandse meezingers, pop en hiphop komen voorbij.  Dat is echter niet de enige nieuwe naam, ook JAY-D komt naar de Zuiderpoort. Deze pas 19-jarige DJ is een groot talent en we zijn dan ook trots dat hij de zaterdag af komt sluiten. JAY-D brengt een enorme dosis energieke muziek waarmee hij overal de tent op zijn kop zet. Ook heeft hij al op grote festivals als Dream Village en Holi Fusion gedraaid en krijgt hij support van grote namen uit de dance industrie, waaronder Showtek en Blasterjaxx. Verder hebben we DJ Siem op de zaterdagmiddag. Hem hoef je ook zeker niet uit te leggen hoe je de mensen op de banken krijgt. Tel hierbij de vertrouwde namen van DJ Carlo en RAZZO en je weet dat het op 9, 10, 11 juni weer een groot feest wordt in Budel. Inschrijven kan nog steeds op www.ledubtoernooi.nl

Powered by Blog Grabber