LINK Feestband op Dorplein Open Air

Op vrijdag 19 mei om 20.00 uur start de eerste editie van Dorplein Open Air. Dit is een live muziekevenement, dat plaatsvindt op het veld achter de St. Andreasschool. LINK Feestband zal er een geweldig…LINK Feestband op Dorplein Open Air

25-04-2017 08:40 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 19 mei om 20.00 uur start de eerste editie van Dorplein Open Air. Dit is een live muziekevenement, dat plaatsvindt op het veld achter de St. Andreasschool. LINK Feestband zal er een geweldig feest van maken.
LINK is een 10-koppige band, die in Cranendonck en omstreken niet onbekend is. Ze zijn in alle stijlen thuis, van stevige rock tot Hollandse hits. Vanaf het grote openluchtpodium van Dorplein Open Air zullen zij het publiek de hele avond entertainen.
De toegang is gratis. Het evenement wordt georganiseerd door Jong Nederland Budel-Schoot. De opbrengsten gaan volledig naar deze jeugdvereniging.

Powered by Blog Grabber