LOCC geeft reanimatiecursus aan leden van gilde Maarheeze

Enkele jaren geleden is door de (sport)verenigingen, welke gehuisvest zijn op sportpark De Romrijten in Maarheeze, een AED apparaat aangeschaft. Ook gilde St Joris – St Barbara vond dit een goede investering….LOCC geeft reanimatiecursus aan leden van gilde Maarheeze

16-05-2017 08:51 – Ingezonden door Redactie

Enkele jaren geleden is door de (sport)verenigingen, welke gehuisvest zijn op sportpark De Romrijten in Maarheeze, een AED apparaat aangeschaft. Ook gilde St Joris – St Barbara vond dit een goede investering. Gelet op hun leeftijd telt het gilde een aantal leden met de meeste kans op een hartstilstand. Om adequaat te kunnen optreden is het wel noodzakelijk dat men weet hoe te handelen. Aangezien het weer enige jaren geleden is dat er een instructieavond is geweest heeft het bestuur gemeend opnieuw een cursus te moeten organiseren. Desgevraagd heeft LOCC (Lukkien OpleidingsCentrum Cranendonck) spontaan toegezegd deze reanimatiecursus gratis te willen verzorgen. Inmiddels zijn twee cursusavonden gegeven en hebben 17 leden het certificaat ontvangen. Een geruststellende gedachte. Het gilde bedankt LOCC en haar instructeurs voor het geven van deze cursus.

Powered by Blog Grabber