Losse schrijflessen

Ben je benieuwd of je creatief schrijven leuk vindt? Wil je eens kennismaken met wat schrijven met of voor jou doet?  Wil je de stap naar een cursus wagen en lijkt het je fijn kennis te maken met de lesmethodes?…Losse schrijflessen

15-04-2017 11:26 – Ingezonden door Redactie

Ben je benieuwd of je creatief schrijven leuk vindt? Wil je eens kennismaken met wat schrijven met of voor jou doet?  Wil je de stap naar een cursus wagen en lijkt het je fijn kennis te maken met de lesmethodes? Wil je ervaren of de schrijfdocent bij jou past? Of misschien ben je wel een schrijver die alleen wil of kan schrijven in los te boeken lessen en niet in een cursus.
Hoe dan ook: het bijwonen van een losse schrijfles is altijd zinvol. Ga daarom eens naar een SchrijfLounge of SchrijfWandeling van gecertificeerd schrijfdocent Esther van der Werf. Dat zijn ontspannen bijeenkomsten waarin je kunt spelen met het autobiografisch en creatief schrijven, in oefeningen die zo gemaakt zijn dat het voor zowel beginneling als iets ervarener schrijver een uitdaging biedt.  De oefeningen zijn afwisselend gebaseerd op onderwerpen uit het eigen leven of uit de fantasie. Esther leert je ook verschillende manieren om deze onderwerpen te vinden.
De SchrijfLounge op 5 april (9.15-11.45 uur) is extra speciaal omdat de SchrijfLounge dan te gast is bij Boekhuis ‘de kleine tovenaar in Maasniel-Roermond.
De SchrijfLounge van 8 mei (9.30-12.00 uur) is in Roermond in de eigen cursuslocatie. De SchrijfWandeling op 24 mei (van 9.15-11.45 uur) vindt plaats rondom de Roer en de Kapel in ’t Zand.
Het zijn ideale mogelijkheden om het autobiografisch en creatief schrijven eens te proberen. Exacte informatie en bevestiging volgt na aanmelding. Betalen ter plaatse.
Voor meer informatie en aanmelden: zozieje.nl

Powered by Blog Grabber