Marga Mennen in Sahara City Run

Hoortrunster Marga Mennen kwam op paasmaandag in actie tijdens de Sahara City Run in Lommel. Dit is een pittige wedstrijd van 15 km door het mulle zand. Bovendien gaat de route door het voetbalstadion…Marga Mennen in Sahara City Run

28-04-2017 15:25 – Ingezonden door Redactie

Hoortrunster Marga Mennen kwam op paasmaandag in actie tijdens de Sahara City Run in Lommel. Dit is een pittige wedstrijd van 15 km door het mulle zand. Bovendien gaat de route door het voetbalstadion van Lommel United én het oudste cafe van Lommel. De Sahara City Run met start en aankomst in het centrum van de stad heeft de ambitie één van de aantrekkelijkste natuurlopen van Vlaanderen te worden. Marga Mennen liep de 15 km in 1.33.02.  Ook Joep haar trouwe supporter was er ook. Hoortrunster Annemie Sools kwam in actie in Hamont en werd de vijfde dame op de 9 km in 48.53. Foto Marga Mennen in actie (bij het cafe)

Powered by Blog Grabber