Met bisschop de Korte naar Lourdes

Van 14 t/m 21 oktober 2017 gaat het bisdom den Bosch op bedevaart naar Lourdes. Bisschop Gerard de Korte nodigt U van harte uit deel te nemen aan deze pelgrimage. Bisschop de Korte; “Het belooft een week te worden van ontmoeting en bezinning en ontspanning”. De bedevaart vindt plaats in de herfstvakantie,…Met bisschop de Korte naar Lourdes

19-05-2017 10:56 – Ingezonden door Redactie

Van 14 t/m 21 oktober 2017 gaat het bisdom den Bosch op bedevaart naar Lourdes. Bisschop Gerard de Korte nodigt U van harte uit deel te nemen aan deze pelgrimage. Bisschop de Korte; “Het belooft een week te worden van ontmoeting en bezinning en ontspanning”. De bedevaart vindt plaats in de herfstvakantie, zodat ook jongeren en gezinnen deel kunnen nemen. De reis gaat per TGV dwars door Frankrijk.
Voor rolstoelgebruikers is er die week een busreis gepland. Het biedt een mooie gelegenheid samen met onze eigen Bisschop de reis naar Lourdes te maken. De reis wordt namens het bisdom georganiseerd door de Stichting VNB. Op de website van die stichting www.VNB.nl is alles te vinden over de reis, reisnummer LO1701 (met TGV) en LO 1703 per bus. Hebt u geen computer dan kunt U bellen met Roosmarie Manders van VNB 0736818111.

Powered by Blog Grabber