Moederdag knutselen in ’t Buuls zitje

In mei is het alweer snel Moederdag. Daarom is er in Huiskamer ’t Buuls zitje op woensdagmiddag 3 mei van 13.00 tot 16.00 uur knutselen voor deze speciale dag. Je kunt kleine taartjes of taartpuntjes van…Moederdag knutselen in ’t Buuls zitje

29-04-2017 10:35 – Ingezonden door Redactie

In mei is het alweer snel Moederdag. Daarom is er in Huiskamer ’t Buuls zitje op woensdagmiddag 3 mei van 13.00 tot 16.00 uur knutselen voor deze speciale dag.
Je kunt kleine taartjes of taartpuntjes van schuursponsjes maken, harten van klei versierd met kralen of verven en beplakken met servetten van kleine potjes b.v. te gebruiken als pennenbakjes. De kosten zijn 1 euro en 50 cent en een glaasje ranja is gratis en opgeven is wel gewenst. Ook kun je andere dingen komen knutselen want er is veel materiaal aanwezig. En ben je senior en heb je ook zin om iets te knutselen dan ben je ook meer dan welkom. Je betaald dan alleen de materiaal kosten. ’t Buuls zitje ligt aan de Dr. Ant. Mathijsenstraat  19 (naast de Borgh ingang). Opgeven kan via mail buulszitje@gmail.com of tel. 0031 6 10227398 of via de Facebookpagina (buulszitje). Je kunt ook even binnenlopen …en hopelijk tot 3 mei…

Powered by Blog Grabber