Moederdagconcert Weerter Gemengd Koor Vivace

Wat kun je doen om zeker te weten dat je een afwisselend concert krijgt? Je zet drie koren bij elkaar die niet alleen qua bezetting maar ook qua repertoire zoveel van elkaar verschillen als maar mogelijk…Moederdagconcert Weerter Gemengd Koor Vivace

08-05-2017 14:51 – Ingezonden door Redactie

Wat kun je doen om zeker te weten dat je een afwisselend concert krijgt? Je zet drie koren bij elkaar die niet alleen qua bezetting maar ook qua repertoire zoveel van elkaar verschillen als maar mogelijk is. Als je het dan toch voor elkaar krijgt ze niet alleen afzonderlijk, maar ook gezamenlijk mooie muziek ten gehore te laten brengen, dan kun je spreken van een bijzondere muzikale happening. Dit is wat Gemengd Koor Vivace gaat doen op 13 mei om 19.30 uur in de Paterskerk op de Biest. Vivace heeft het Meijelse koor Femmes Vocales onder leiding va Véron Jogstra, dat (zoals de naam al doet vermoeden) geheel uit dames bestaat, en het uit Kessel afkomstige mannelijke Aodemnoet onder leiding van Ron Hansse , uitgenodigd voor een uitdagend concert. Ter ere van Moederdag zullen er ook nog enkele kinderen/kleinkinderen samen met Vivace een Amerikaanse Traditional ten gehore brengen. Wat is er leuker voor moeder/oma dan een keer samen met haar te doen wat ze het liefste doet? Zin in een afwisselend programma? Nog op zoek naar een leuk Moederdag cadeau?  Er zijn nog kaarten te verkrijgen via mjdamhuis@home.nl of via 0031 495 520564 of aan de kassa.

Powered by Blog Grabber