Mogen we je WICO Campus Salvator even voorstellen?

We zijn een kleinschalige middelbare school in Hamont-Achel. Onze school kent reeds een lange en bloeiende geschiedenis en ligt in een ruime, groene omgeving. In onze school vormt iedereen samen één grote…Mogen we je WICO Campus Salvator even voorstellen?

04-05-2017 15:22 – Ingezonden door Redactie

We zijn een kleinschalige middelbare school in Hamont-Achel. Onze school kent reeds een lange en bloeiende geschiedenis en ligt in een ruime, groene omgeving. In onze school vormt iedereen samen één grote levende gemeenschap waar jongeren opgroeien tot jong volwassenen. Met iedereen bedoelen we alle leerlingen, ouders, leraren, opvoeders, directie en schoolbestuur. Het voordeel van een kleinschalige school is dat iedereen iedereen kent. We kunnen dan ook elke leerling benaderen vanuit zijn talent en identiteit. Natuurlijk besteden we veel aandacht aan de vakinhouden. Wanneer het leren niet zo vlot gaat worden er mogelijkheden aangeboden voor extra ondersteuning, we leren onze leerlingen  dus ook leren. Maar op onze school gebeurt daarbuiten nog zoveel meer. Enkele voorbeelden : tijdens de middagpauze worden er sportcompetities ingericht, kunnen de leerlingen de fijne kneepjes van de fotografie  leren en zelfs de uitdaging van een nieuwe taal (Chinees !) behoort tot de mogelijkheden. We nemen deel aan de dag van de jeugdbeweging, engageren ons voor het Zuiden, en gaan op buitenlandse reizen…
Onze school is onderdeel van WICO . WICO staat voor de schoolgemeenschap van Noord-Limburg. Vanaf september 2017 doet STEAM ( Science  -Technology – Engineering – Art- Mathematics)  zijn intrede in elke WICO-school, dus welke WICO-school je ook kiest, STEAM vind je overal. Kom zeker WICO Campus Salvator ontdekken, we zien je graag komen!

Powered by Blog Grabber