Mooie viering van 50 jaar Scoutswerking

Met een klein beetje vertraging -want de eerste scouts traden in Hamont in 1965 op – werd op 30 april de oud-leiding en familie uitgenodigd, samen met de actuele leden. Ruim 300 gegadigden kwamen afgezakt…Mooie viering van 50 jaar Scoutswerking

09-05-2017 09:03 – Ingezonden door Redactie

Met een klein beetje vertraging -want de eerste scouts traden in Hamont in 1965 op – werd op 30 april de oud-leiding en familie uitgenodigd, samen met de actuele leden. Ruim 300 gegadigden kwamen afgezakt naar de mooie locatie aan het scoutsheem. ’s Middags waren er allerlei activiteiten voor de leden, maar om 14.00 uur begon de receptie, na een korte plechtigheid voor de overleden scouts aan een pas geplante gedenkboom.
Na de receptie was er een grootse barbecue. De oudste leiding was paraat, samen met de eerste proost en hadden heel wat te vertellen. Enkele scouts hadden een heuse tentoonstelling van de 50-jaar werking opgesteld met heel wat foto’s. Later dit jaar komt er nog een jubileumboekje. De scouts zijn nog steeds op zoek naar oude documenten en herinneringen (tijltje@scoutshamont.be of secretariaat@scoutshamont.be)
 
Foto 1: alle actuele leden
Foto 2: de leiding van 1965, tevens stichters van de scouts Hamont

Powered by Blog Grabber