MS-ers komen bij elkaar

Op woensdag 10 mei 2017 vindt de halfjaarlijkse bijeenkomst weer plaats. Deze avond is niet alleen voor mensen met MS en hun directe relaties, maar voor iedereen die op een of andere manier belangstelling heeft voor het onderwerp: massage en gezondheid.MS-ers komen bij elkaar

07-05-2017 12:04 – Ingezonden door Redactie

Op woensdag 10 mei 2017 vindt de halfjaarlijkse bijeenkomst weer plaats. Deze avond is niet alleen voor mensen met MS en hun directe relaties, maar voor iedereen die op een of andere manier belangstelling heeft voor het onderwerp: massage en gezondheid.

Voor deze bijeenkomst hebben we Liesbeth Brandts bereid gevonden om een presentatie te geven. Zij heeft ’n massagepraktijk aan huis. Voor meer info: www.liesbethmassagepraktijk.nl. In deze presentatie zal zij nader ingaan op wat massage kan betekenen voor de gezondheid. Het zal zeker een interessante avond worden. Na dit informatieve gedeelte is er ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 10 mei in Café-Zaal De Bellevue, Maarheezerweg 1 en begint om 19.30u. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan van Moorsel, 0031 495 492786 of 0031 6 30131820. Mailen kan ook: jfmoorsel1959@kpnmail.nl

Powered by Blog Grabber