Muzikale Avond in De Reinder te Budel-Schoot

Zaterdag 13 mei verzorgen de samenwerkende verenigingen harmonie St. Antonius Budel-Schoot en Koninklijke  harmonie St. Cecilia Hamont-Achel  een concert in hun samenwerkingsverband. Op deze manier kan ook de gemeenschap van Budel-Schoot  weer genieten van muziek mede gespeeld door muzikanten van de…Muzikale Avond in De Reinder te Budel-Schoot

08-05-2017 08:50 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 13 mei verzorgen de samenwerkende verenigingen harmonie St. Antonius Budel-Schoot en Koninklijke  harmonie St. Cecilia Hamont-Achel  een concert in hun samenwerkingsverband. Op deze manier kan ook de gemeenschap van Budel-Schoot  weer genieten van muziek mede gespeeld door muzikanten van de Schootse harmonie.

De muzikale avond wordt geopend door de Notenkrakers dit muzikale groepje is opgericht voor de muzikanten van de muziekschool die net aan de wieg van hun muzikale carrière staan en deze avond willen laten horen wat ze in zeer korte tijd al hebben geleerd . De Notenkrakers staan o.l.v. Lilit en ze repeteren iedere vrijdag van 16u15 tot 17u15 in het harmonielokaal op de Wal te Hamont. Daarna zal de jeugdharmonie Hamont- Schoot olv dirigent Philipp Baeken optreden die zowel in binnen- als buitenland veel waardering en luistergenot oogst. Hierna is de beurt aan de samenwerkende harmonieen die o.l.v. dirigent Peter Cools het programma zullen vervolgen. Tenslotte zal o.l.v. Tjeu  Doré blaasorkest  Sound  Of  Schoewét of te wel  SOS de avond besluiten Dit orkest  staat garant voor prima blaasmuziek. Ook zullen op deze muzikale avond de Toetermegjes o.l.v. Marlène Maas hun opwachting maken en diverse  uitvoeringen verzorgen. Daarnaast zal er op deze avond worden stilgestaan bij een uniek jubileum waarbij de jubilaris deze avond extra  de aandacht krijgt van de verenging vanwege zijn jarenlang lidmaatschap en verdienste voor de vereniging.. Het gebeuren vindt plaats in de Reinder aan de Grootschoterweg te Budel-Schoot en de entree is gratis. De aanvang is om 20.00 uur.

Powered by Blog Grabber