Nederlaag FC Cranendonck tegen ONDO

FC Cranendonck speelde zondagmiddag een fletse wedstrijd en leed daardoor een reguliere 2-0 nederlaag uit bij kampioenskandidaat ONDO.Nederlaag FC Cranendonck tegen ONDO

01-05-2017 15:37 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Hennie Roosen

FC Cranendonck speelde deze middag een fletse wedstrijd en leed daardoor een reguliere 2-0 nederlaag uit bij kampioenskandidaat ONDO. Meteen vanaf het beginsignaal begon ONDO met fel voetbal. Het joeg constant op de FC Cranendonck achterhoede en liet de FC Cranendonck spelers geen rustig moment. En al na 8 minuten had dit felle spel resultaat. Met een mooie paas wordt de ONDO linksbuiten aangespeeld, die vanaf de achterlijn een  perfecte voorzet gaf naar de instormende ONDO spits. Deze liet keeper Tom van Happen geen kans en de 1-0 kon op het scorebord. Halverwege de wedstrijd kwam het spelbeeld wat meer in evenwicht. De FC Cranendonck verdediging gaf weinig weg, maar voorin waren de kansen voor FC Cranendonck schaars. Na 33 minuten kwam FC Cranendonck nog het dichtst bij de ONDO doelman. Een vrije trap vanaf 20 meter werd recht in de handen van de keeper geschoten. Na de pauze kwam ONDO weer heel fel uit de kleedkamer en alweer hadden ze heel snel prijs. In de 49ste minuut werd een corner bij de 2de paal voorgekopt, waar een ONDO speler de bal , zo te zien per ongeluk, een laatste tikje kon geen en de 2-0 kon scoren. Hierna kon FC Cranendonck wat gevaarlijker worden. We zagen enkele kleine kansen voor FC Cranendonck. In de 55ste minuut soleerd Daan Driessen over rechts tot aan de doellijn, maar zijn voorzet werd te zacht ingeschoten. Halverwege de tweede helft werd Driek van de Vorst mooi vrijgespeeld, maar zijn inzet werd goed door de ONDO verdediging geblokt en in de 83ste minuut kon Sil Driessen een mooie solo van achteruit inschieten, maar ook hier is de ONDO keeper de baas. ONDO speelde zodoende de wedstrijd rustig uit en FC Cranendonck gaf achterin weinig meer weg, maar kon voorin niet echt een vuist maken. Met deze verdiende overwinning blijft ONDO, samen met Brevendia meedoen om het kampioenschap. De foto’s zijn gemaakt door Hennie Roosen.

Powered by Blog Grabber