Niels van Meijl was Pupil van de Week!

Pupil van de Week bij sv Budel – Spaubeek was Niels van Meijl. Niels is 11 jaar oud en zit in groep 7 van Basisschool de Schatkist in Budel. Dit seizoen speelt Niels in de JO11-1 en daar speelt hij het…Niels van Meijl was Pupil van de Week!

29-04-2017 10:41 – Ingezonden door Redactie

Pupil van de Week bij sv Budel – Spaubeek was Niels van Meijl. Niels is 11 jaar oud en zit in groep 7 van Basisschool de Schatkist in Budel. Dit seizoen speelt Niels in de JO11-1 en daar speelt hij het liefst rechts op het middenveld. Zijn favoriete clubs naast sv Budel zijn PSV en Real Madrid. Bij sv Budel is Tim Bombeeck zijn favoriete speler en buiten Budel is hij fan van Griezmann en Ronaldo. Naast voetballen vindt Niels het leuk om gitaar te spelen en gaat hij graag naar Jeugdclubs Budel. Verder speelt hij graag FIFA17 en GTA.

Powered by Blog Grabber