Nieuw jaarprogramma CC Palethe

Cultuurcentrum Palethe staat ook het komende seizoen garant voor vele avonden cultuurgenot met heel wat bekende namen, zoals Steven Goegebuer, kapitein Winokio, Yevgueni, Kaatje, Guido Belcanto, Wim Helsen,…Nieuw jaarprogramma CC Palethe

13-05-2017 20:16 – Ingezonden door Redactie

Cultuurcentrum Palethe staat ook het komende seizoen garant voor vele avonden cultuurgenot met heel wat bekende namen, zoals Steven Goegebuer, kapitein Winokio, Yevgueni, Kaatje, Guido Belcanto, Wim Helsen, Kommil Foo, Urban Trad en vele anderen.  Reserveren kan vanaf 18 mei. Op 16 mei wordt het programma aan het publiek voorgesteld op een presentatieavond. Schepen voor cultuur Carine Van Gerven stelt het programma voor.

Het nieuwe programma 2017-2018 van CC Palethe telt meer dan 70 podiumvoorstellingen. Uiteraard staan ook dit seizoen heel wat grote namen op ons podium. Schepen van cultuur Carine Van Gerven: ‘Daarnaast geeft Palethe graag kansen aan nieuw talent en namen uit de comedy. Er is ook weer plaats gemaakt voor het betere werk uit de blues- en rootswereld, leuke familievoorstellingen en  spectaculair circustheater. Tenslotte staan er heel wat bekende acteurs uit het theater op de planken zoals Evelien Bosmans, Joke Emmers, Peter de Graef, Sien Eggers, Jelle en Clara Cleymans, Herbert Flack, Jaak van Assche en Jonas Van Geel. En ook het uitgebreide programma aan vormingsinitiatieven, tentoonstellingen en films verliezen we niet uit het oog. Heel ons aanbod vind je op www.palethe.be

Palethe werkt opnieuw mee aan verschillende bijzondere projecten binnen cultuurNoord, het samenwerkingsverband  met CC De Adelberg Lommel, de gemeente Neerpelt en de stad Hamont-Achel. Op het programma binnen cultuurNoord staan de muziektheatervoorstelling ‘Radio Cachot’ en de circustheatervoorstelling ‘Forever happily’ van Collectif Malunés. Onder het label ‘klassiek in Noord-Limburg’ bieden Palethe en CC De Adelberg Lommel verrassende klassieke voorstellingen aan. Voor Overpelt vinden die plaats in de unieke locatie van de kerk van Overpelt-Fabriek.

Op dinsdag 16 mei om 20.30 uur organiseert CC Palethe een presentatieavond van het nieuwe jaarprogramma in de Zinne. Toegang is gratis, we vragen wel om vooraf je vrije zit te reserveren, Je naam en het aantal personen doorgeven is voldoende. Dit kan je online of via mail. Op donderdag 18 mei begint de ticketverkoop voor iedereen. Je kan vanaf dan ook weer online reserveren via www.palethe.be.

Powered by Blog Grabber