Nieuw werkjaar OKRA Boseind

Op 7 april werd een welgevuld nieuw werkjaar van OKRA trefpunt 55+ Boseind Neerpelt geopend. Hoe konden we dat beter doen dan deel te nemen aan de Paasviering en het Paasfeest.Nieuw werkjaar OKRA Boseind

17-04-2017 15:08 – Ingezonden door Jef

Op 7 april werd een welgevuld nieuw werkjaar van OKRA trefpunt 55+ Boseind Neerpelt geopend. Hoe konden we dat beter doen dan deel te nemen aan de Paasviering en het Paasfeest. 82 leden waren weer op post om de knietjes onder tafel te steken. Het bestuur had weer gezorgd voor een welgevuld namiddagprogramma. We begonnen met een welkomstwoord door onze voorzitter, gevolgd door een bezinning met als thema “op weg naar Pasen, de verrijzenis van de Heer”. Daarna werd er koffie met vlaai opgediend. Pierre Lenders verzorgde dan de animatie. We zongen oude liedjes van toen, maar ook hedendaagse liedjes kwamen aan bod. Het feest werd afgesloten met een fijn verzorgde koffietafel. Na afloop was iedereen tevreden. Voorzitter Marcel bedankte iedereen die meegewerkt had om deze fijne namiddag te doen slagen en wenste daarna iedereen wel thuis en tot de volgende keer.

Powered by Blog Grabber