Nieuwe huisstijl voor ’t Buuls zitje

Sinds kort heeft de Budelse Huiskamer ’t Buuls zitje een nieuwe huisstijl. Niet alleen het logo werd vernieuwd maar ook het informatie materiaal. Door een initiatief van Sociaal Makelaar Willemien Zaeyen…Nieuwe huisstijl voor ’t Buuls zitje

26-04-2017 08:42 – Ingezonden door Redactie

Sinds kort heeft de Budelse Huiskamer ’t Buuls zitje een nieuwe huisstijl. Niet alleen het logo werd vernieuwd maar ook het informatie materiaal. Door een initiatief van Sociaal Makelaar Willemien Zaeyen werd er contact gelegd met de eindexamenklas van de leerlingen van de grafische school St Lucas. Zij ontwierpen een huisstijl die jong en oud moet gaan aanspreken en gezien de reacties van  vrijwilligers en bezoekers is dit nu al goed gelukt. Ook zal straks de inrichting en kleurkeuze van de Huiskamer gezellig en warm uitzien en uitnodigen om hier eens binnen te  lopen. Gezelligheid staat hoog in het vaandel!! Ook de activiteiten worden al aangepast en zijn ‘voor elk wat wils”, spelletjes, knutselen, kaarten, schilderen en kleuren of breien en haken. Tevens is ’t Buuls zitje op zoek naar sponsoren om de Huiskamer toegankelijker te maken. We kunnen bijvoorbeeld denken aan een koffie- of brood sponsor. En samen met de huisstijl is er ook een slogan ontworpen :”’t Buuls zitje, daar zit je goed”. Kortom , voor iedereen eens een reden om binnen te lopen in onze Huiskamer om samen activiteiten te doen of gewoon eens een kopje koffie te komen drinken. Voor meer info kun je bellen naar 06 10227398 of mailen naar buulszitje@gmail.com of kijk eens op onze Facebookpagina ‘buuls zitje’.

Powered by Blog Grabber