Nieuwe inwoners

454 nieuwe gezinnen zijn zich de voorbije 12 maanden in Neerpelt komen vestigen, in totaal zo’n 950 personen. Sommigen kenden Neerpelt al (en kwamen terug in Neerpelt wonen), maar anderen kwamen van ver(der)….Nieuwe inwoners

28-05-2017 11:31 – Ingezonden door Redactie – Foto Marc Faes

454 nieuwe gezinnen zijn zich de voorbije 12 maanden in Neerpelt komen vestigen, in totaal zo’n 950 personen. Sommigen kenden Neerpelt al (en kwamen terug in Neerpelt wonen), maar anderen kwamen van ver(der). Van Kuringen of van Eksel, van Nederland of uit Syrie. Vooral voor diegenen die Neerpelt nog niet kenden, komt de uitnodiging vanwege het gemeentebestuur van Neerpelt zeer gelegen. In totaal gingen zo’n 30 gezinnen op de uitnodiging in. Na een anderhalf uur durende busrit door Neerpelt, waarbij alle mooie, belangrijke en nuttige plekken worden aangedaan, was er een receptie op het gemeentehuis, waar bij een hapje en een drankje ervaringen met andere ‘inwijkelingen’ werden uitgewisseld. Burgemeester Raf Drieskens lichtte nog even toe waarom het zo goed wonen is in Neerpelt, waarna hij de schepenen en de wijkagenten even voorstelde. Daarna werd er natuurlijk geposeerd voor de groepsfoto!

Powered by Blog Grabber