Nieuwe opzet ‘Röring’ krijgt handen op elkaar

Röring at the Poel, de opvolger van het Budelse festival Rock Röring, kreeg de handen het afgelopen weekend flink op elkaar. Een gemêleerde groep festivalgangers wist de weg naar het nieuwe, tentloze terrein…Nieuwe opzet ‘Röring’ krijgt handen op elkaar

26-05-2017 14:35 – Ingezonden door Roy de Leijer – Foto’s Michel Achten

Röring at the Poel, de opvolger van het Budelse festival Rock Röring, kreeg de handen het afgelopen weekend flink op elkaar. Een gemêleerde groep festivalgangers wist de weg naar het nieuwe, tentloze terrein achter zwembad Zuiderpoort in Budel te vinden. Door een nieuwe koers te varen, met gratis entree, een bredere programmering en een sfeervolle aankleding was de Stichting Rock Röring erin geslaagd een optimale festivalbeleving te creëren.

Powered by Blog Grabber