Nieuwe trainer handbal Sporting Nelo

Pascal Grossi (40 jaar, uit Bilzen) is een jonge, ambitieuze trainer die voldoet aan het vooropgestelde profiel van de handbalclub Sporting Nelo. Na een uitgebreide selectieprocedure liet Pascal Grossi…Nieuwe trainer handbal Sporting Nelo

21-04-2017 11:15 – Ingezonden door Sven Spooren – Handbal Sporting Nelo

Pascal Grossi (40 jaar, uit Bilzen) is een jonge, ambitieuze trainer die voldoet aan het vooropgestelde profiel van de handbalclub Sporting Nelo. Na een uitgebreide selectieprocedure liet Pascal Grossi de beste indruk na. Hij heeft zijn A-diploma als handbaltrainer, werkt met jonge en moderne trainingstechnieken, kan het volledige trainingsprogramma aanwezig zijn en hij is, net zoals de club, brandend ambitieus!
Alvorens hij zijn trainerscarrière startte speelde hij onder meer in de jaren 90 bij United Tongeren. Als trainer komt hij over de dames van Achilles Bocholt die hij van de kelder naar de top in eredivisie bracht, daarvoor was hij drie jaar assistent-trainer bij Initia Hasselt bij Luc Boiten en JL Grandjean alwaar de triple behaald werd. Pascal Grossi is een zeer beloftevolle trainer en krijgt bij NeLo David Polfliet als assistent. Polfliet blijft ook doelman bij Sporting NeLo en traint er ook de keepers. Sporting is verheugd Pascal Grossi te mogen verwelkomen in onze club en wensen hem veel succes toe!

Powered by Blog Grabber