OKRA Trefpunt Hamont-Achel

Okra trefpunt – Hamont bezocht het Land van Herve, de streek tussen de Vesder en de Maas, met zijn weiden, zachte heuvels en valleien.OKRA Trefpunt Hamont-Achel

30-05-2017 09:27 – Ingezonden door Redactie

Okra trefpunt – Hamont bezocht het Land van Herve, de streek tussen de Vesder en de Maas, met zijn weiden, zachte heuvels en valleien.  Het huis van toerisme in Herve liet ons diverse smaken  proeven van de  kaas van Herve waarna wij kennis maakten in Le Vieux Moulin met de productie van  de specifieke Kaas van Herve . De tocht leidde ons verder naar een ander typisch product: de stroop – uitsluitend van appels en peren – geproduceerd volgens het oude recept van de boerderijen en waaraan niets werd veranderd aan de van oudsher overgeleverde tradities. Na de lunch werd een  rondrit gemaakt om het Wallenlandschap in deze streek te ontdekken begeleid door de gids met een uitzonderlijke kennis van wetenswaardigheden eigen aan het Land van Herve.
Voor méér info: www.okra.be/trefpunt-hamont

Ingestuurd door: Jacqueline Joosten – Segers.

Powered by Blog Grabber