Ondernemerscafé 9 mei 2017

Je hebt een goed idee of bijzondere uitvinding, maar…hoe bescherm je nu dit idee? En…is het wel slim om jouw idee of uitvinding te beschermen en kennis niet te delen? Tijdens het OKE Ondernemerscafé van…Ondernemerscafé 9 mei 2017

08-05-2017 14:52 – Ingezonden door Redactie

Je hebt een goed idee of bijzondere uitvinding, maar…hoe bescherm je nu dit idee? En…is het wel slim om jouw idee of uitvinding te beschermen en kennis niet te delen? Tijdens het OKE Ondernemerscafé van 9 mei aanstaande staat dit onderwerp centraal.
Beschermen of kennis delen? Dat is een vraag die relevant is voor ondernemers, want hoe zorg je er nu voor dat je het beste uit jouw idee haalt? Wilma van de Meerakker van Het Juristencollectief is expert op het gebied van intellectueel eigendom en ICT-recht en helpt ondernemers het beste uit hun ideeën te halen. Op 9 mei neemt Wilma de leden van Ondernemersnetwerk OKE en geïnteresseerde ondernemers uit Maarheeze mee in de wereld van het auteurs- en octrooirecht en de mogelijkheden die er zijn om ideeën te beschermen. De bijeenkomst vindt plaats bij Sjapoo, Kerkstraat 2 in Maarheeze
OKE is een netwerk voor ondernemers die ondernemen en/of wonen in Maarheeze. Meer weten over de bijeenkomst van 9 mei aanstaande of het ondernemersnetwerk in het algemeen? Kijk op oke.maarheeze.nu, de facebookpagina Okevoorondernemers of stuur mail naar mailto: okevoorondernemers@gmail.com.

Powered by Blog Grabber