Ook pupillen (J14) van Sporting Nelo geplaatst!

En ook de pupillen (J14) van Sporting gaan naar de Vlaamse finale op 23 mei in Wilrijk! Sporting zat vandaag in een poule met Izegem en Schoten. De eerste match van de dag, en van de ploeg, was tegen Schoten….Ook pupillen (J14) van Sporting Nelo geplaatst!

12-05-2017 11:26 – Ingezonden door Redactie

En ook de pupillen (J14) van Sporting gaan naar de Vlaamse finale op 23 mei in Wilrijk! Sporting zat vandaag in een poule met Izegem en Schoten. De eerste match van de dag, en van de ploeg, was tegen Schoten. Sporting domineerde en won verdiend met 16-12. Schoten had ondertussen de tweede match ook verloren, dus was Sporting al zeker van de kruisfinale ….?
Maar eerst: de volgende match tegen Izegem.  Een gelijkopgaande wedstrijd met 5-5 na 10′, en 8-8 na 15′, 3′ voor tijd 8-9 voorsprong Nelo, echter Izegem werkte vanaf dan iets beter af, en kwam dan zelf op voorsprong 11-10 met nog 30″. Sporting kreeg de gelijkmaker er niet meer in en zo won Izegem de match en werd poule winnaar. Hierdoor moest Sporting tegen de winnaar van de andere poule en dat was oude bekende …..  Initia! Sporting nam in de kruisfinale (2x 15′ zonder TO) de betere start en stond na 10′, 3-6 voor, en aan de rust 5-8. Initia kwam feller uit de kleedkamer en kwam langzaam dichterbij, 8-10 na 6′, 11-13 na 10′, en dan spannende laatste minuten waarin nog twee tijdstraffen vielen (elke ploeg één) en Luckas de aansluitingstreffer vanop de 7m verhinderde van 11-13 dus niet naar 12-13 …. nagelbijtend kon Sporting toch nog uitlopen en won uiteindelijk met 12-15 en daarmee in de Vlaamse finale! Proficiat Wout², begeleider Diederik en spelers ! Dikke merci supporters /ouders! Tegenstander wordt Izegem dat na een slopende partij nog net over Evergem kon springen!

Powered by Blog Grabber