Open dag hospice Kempenhof

Op zaterdag 8 oktober houdt het hospice binnen zorgcentrum Kempenhof een open dag, ter gelegenheid van de Internationale Dag voor de Palliatieve Zorg. Wilt u meer weten over palliatieve zorg? Voor uzelf of voor iemand uit uw omgeving?Open dag hospice Kempenhof

28-09-2016 09:29 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 8 oktober houdt het hospice binnen zorgcentrum Kempenhof een open dag, ter gelegenheid van de Internationale Dag voor de Palliatieve Zorg. Wilt u meer weten over palliatieve zorg? Voor uzelf of voor iemand uit uw omgeving? Dan bent u van harte welkom. De afdeling is open van 14.00-16.00 uur. Bezoekers kunnen er zelf een kijkje nemen en medewerkers spreken over wat er allemaal komt kijken bij de zorg rond het levenseinde. 

Zorgcentrum Kempenhof is gevestigd aan de Antwerpsebaan 3, 5554 JV in Valkenswaard. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. 

Deze activiteit is een initiatief van de samenwerkende hospicevoorzieningen Zuidoost Brabant. Alle voorzieningen zetten op deze dag de deuren open voor belangstellenden. Kijk voor meer informatie op www.netwerkpalliatievezorg.nl/zuidoostbrabant

Powered by Blog Grabber