Opendag 29 april Zorgboerderij Klaterspeel

Zaterdag 29 april opent Zorgboerderij Klaterspeel  tussen 10.00 en 15.00 uur de deuren voor het publiek. De hulpboeren, hulpboerinnen en hun begeleiders zullen klaar staan om u meer te vertellen over de…Opendag 29 april Zorgboerderij Klaterspeel

29-04-2017 10:46 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 29 april opent Zorgboerderij Klaterspeel  tussen 10.00 en 15.00 uur de deuren voor het publiek. De hulpboeren, hulpboerinnen en hun begeleiders zullen klaar staan om u meer te vertellen over de zorgboerderij. Men gaat deze dag ook weer van start met het verkoop van het perkgoed in de bloemenkas! Ook kunt u een kijkje nemen bij de lammetjes. Iedereenis van harte welkom. Zorgboerderij Klaterspeel ligt aan de Grote Bleek 3 te Maarheeze.

Powered by Blog Grabber