Opening theaterseizoen CC Palethe Overpelt

Vorige week zaterdag 17 september werd het nieuwe theaterseizoen 2016-2017 van Palethe officieel geopend door schepen van cultuur Carine van Gerven waarna Nathalie Meskens (foto) met haar tienkoppige band…Opening theaterseizoen CC Palethe Overpelt

23-09-2016 11:15 – Ingezonden door Redactie

Vorige week zaterdag 17 september werd het nieuwe theaterseizoen 2016-2017 van Palethe officieel geopend door schepen van cultuur Carine van Gerven waarna Nathalie Meskens (foto) met haar tienkoppige band het publiek meenam naar de tijd van de ‘Motown’ music van de jaren ’60-’70.

Nathalie Meskens die bij het grote publiek eerder gekend is van diverse tv programma’s zoals haar imitaties in ‘Tegen de sterren op’ of het huidige nieuwe programma ‘Little Big Shots’, toonde hier een voor de meesten ongekend talent. Motown is eigenlijk de naam van een Amerikaans platenlabel dat vooral in de jaren ’60-’70 veel sterren heeft voortgebracht. De muziek die onder dit label werd uitgebracht vormde de eerste basis voor de doorbraak van Afro-Amerikaanse populaire muziek voor een blank publiek. Bekende sterren als Diana Ross, Michael Jackson, Stevie Wonder, Marvin Gay, enz…kregen allen wereldsucces via dit label. Na een staande ovatie voor Nathalie en haar band kon het publiek nog rustig nagenieten tijdens een sfeervolle receptie die hier werd aangeboden. Meer info over het nieuwe theaterseizoen: www.palethe.be

Powered by Blog Grabber