Opnieuw verlies vv Maarheeze

vv Maarheeze verloor afgelopen zondag van Helden. Helden had bij rust de zaakjes al op orde met een 3-0 voorsprong. Pas in de allerlaatste minuut redde vv Maarheeze de spreekwoordelijke eer. Robin van…Opnieuw verlies vv Maarheeze

24-04-2017 09:42 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Mieke Mulder

In de uitwedstrijd bij Helden heeft Maarheeze, dat al enkele weken lijdt onder blessureleed, wederom geen vuist kunnen maken. In een kansloze eerste helft had Helden al voor rust de beslissing afgedwongen middels een 3-0 voorsprong. In de allerlaatste minuut van de wedstrijd wist Maarheeze ditmaal wel te scoren, maar het doelpunt redde niet meer dan de spreekwoordelijke “eer”: eindstand 3-1.

Ook in Helden wist Maarheeze het team niet op de rails te krijgen. Na weliswaar een sterke openingsfase met een goede kans voor Robin van Vuurden om de score te openen in de eerste 5 minuten, liep Maarheeze al snel achter Helden aan. Helden was duidelijk scherper en sterker in de onderlinge duels en profiteerde in de 15e minuut van een Maarheezer verdedigingsfout. Spits Ton Peters van Helden scoorde met een strakke schuiver de openingstreffer. Amper 3 minuten later leidde balverlies op het middenveld van Maarheeze de 2-0 achterstand in en wederom was het spits Ton Peeters die deze fout afstrafte. In de 32e minuut maakte andermaal knullig balverlies van Maarheeze, Helden-spits Ton Peeters al voor rust de “Held van de wedstrijd”. Met zijn 3e doelpunt legde hij Maarheeze over de knie en tekende hij met zijn zuivere hattrick voor de 3-0 ruststand.

Na de rust kon Helden gas terug nemen en kreeg Maarheeze wat meer greep op de wedstrijd. Zo kregen Jordy van Zon en Robin van Vuurden enkele kansen om de achterstand te verkleinen maar hun acties misten onvoldoende scherpte. In de 80e minuut behoedde Maarheeze doelman Tom Geurts zijn team voor een nog grotere achterstand toen hij oog in oog met een doorgebroken Helden speler de bal net naast het doel tikte.
In de laatste weken zo gevreesde laatste minuut wist ditmaal Maarheeze te scoren, al was het uiteindelijk een kleine pleister op de wond. De eer werd gered door Robin van Vuurden die van dichtbij de eindstand op 3-1 kon bepalen.

Met nog 3 wedstrijden te spelen zakt Maarheeze door deze nederlaag naar de 4e plaats op de ranglijst. Het zal zaak zijn dat de geblesseerde spelers zich nu rap zullen herstellen zodat Maarheeze zich op kan maken voor het slot van de competitie, waarbij oa nog de derby tegen FC Cranendonck op 14 mei op het programma staat.
Volgende week komt echter allereerst koploper Brevendia op bezoek dat momenteel nog altijd 2 punten voorsprong heeft op haar enig overgebleven concurrent, sv Ondo. De ontmoeting op Sportpark de Romrijten begint zoals gebruikelijk om 14.30 uur en we hopen uiteraard ook in deze wedstrijd op de steun van onze trouwe supporters.

Powered by Blog Grabber