Opvallend parcours voor Sahara City Run 2.0

Na de succesvolle eerste editie van de Sahara City Run kon een vervolg niet uitblijven. Natuurlijk is de passage door het unieke zandlandschap van de Sahara dé reden waarom zovelen lopers naar Lommel afzakken….Opvallend parcours voor Sahara City Run 2.0

15-04-2017 11:12 – Ingezonden door Redactie

Na de succesvolle eerste editie van de Sahara City Run kon een vervolg niet uitblijven. Natuurlijk is de passage door het unieke zandlandschap van de Sahara dé reden waarom zovelen lopers naar Lommel afzakken. Ook de opvallende uitkijktoren zal de deelnemers bekoren, maar de organisatoren hebben nog enkele andere opvallende parcours-verrassingen in petto.

Zo zullen alle deelnemers dwars door het voetbalstadion van voetbalclub Lommel United lopen. Ze lopen door de dugout-zone langs de groen-witte grasmat. Net voor de aankomst aan het gezellige marktplein in Lommel-Centrum is er nog een opvallende passage. De deelnemers lopen er immers dwars door Café De Kroon, het oudste café van de stad en krijgen daar een frisse pint aangeboden.

Ook het Lommelse Speelbos met haar bijzonder wilgenkunstwerken, dé bekroonde voetgangersbrug, de Blekerheide (een van Lommels mooiste natuurplekken), de speeltuin staan op het programma. En dat zijn er nog een paar verrassingen die de deelnemers de dag zelf ontdekken. De Sahara City Run vindt plaats op paasmaandag 17 april 2017 om 14u00 voor de 5KM en om 15u00 voor de 10KM en 15KM. Ze heeft de ambitie één van de aantrekkelijkste natuurlopen van Vlaanderen te worden. Start en aankomst liggen daarentegen in het centrum van de stad. Een ideale mix van sport, fun en natuur-beleving dus. Alle info en inschrijvingen: www.saharacityrun.be.

Powered by Blog Grabber