Paasmiddag Zonnebloem afdeling Budel

Het was even een wat drukkere periode voor de Zonnebloem afdeling Budel. Er was afgelopen maand een Modeshow in Valkenswaard, een cabaretmiddag op 11 maart en een optreden van een zang en operettekoor…Paasmiddag Zonnebloem afdeling Budel

17-04-2017 15:13 – Ingezonden door Redactie

Het was even een wat drukkere periode voor de Zonnebloem afdeling Budel. Er was afgelopen maand een Modeshow in Valkenswaard, een cabaretmiddag op 11 maart en een optreden van een zang en operettekoor op 8 april, beide in de Smeltkroes in Maarheeze. Op deze middagen waren steeds gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem in grote getalen aanwezig. Op maandag 10 april was er weer drukbezochte Paasmiddag in De Reinder in Budel-Schoot. Het was een sfeervolle zaal met als entertainer Wim van Oort uit Biest-Houtakker. Deze allround-muzikant speelde liefst 12 verschillende instrumenten, onder meer panfluit, banjo, gitaar en viool. De bezoekers konden tijdens het optreden ook nog genieten koffie en vlaai. Het meest aparte was de muziek met vele alpenbellen. Zelfs de alpenhoorn werd bespeeld. De stemming zat er goed in. Na een korte pauze met tijd voor drankje en praatje ging de muziek verder. Ondertussen zat in de naastgelegen zaal Pastoor M. Cornelissen met het zangkoor onder pianobegeleiding van  Riet van der Sommen klaar voor de Eucharistieviering. Hier werden ook nog palmtakjes uitgedeeld. Intussen was de grote zaal klaargemaakt voor een heerlijke lunch en diner. Dit alles weer gerealiseerd door de inzet van De Reinder en de vrijwilligers van de Zonnebloem.

Powered by Blog Grabber