PaasSESSIEval

Na vier succesvolle jaren wordt ook dit jaar het PaasSESSIEval georganiseerd, waar iedereen kan genieten van het Valkenswaards band-talent in Theater De Hofnar.  PaasSESSIEval

15-04-2017 11:49 – Ingezonden door Redactie

Na vier succesvolle jaren wordt ook dit jaar het PaasSESSIEval georganiseerd, waar iedereen kan genieten van het Valkenswaards band-talent in Theater De Hofnar.  
Wie kent ze niet? De bekende jamsessies op de laatste zondag van de maand in Café de Fantast op de Statie? Tijdens deze jamsessies worden de beste muzikale combinaties gevormd en wordt iedere keer weer het dak van de kroeg gespeeld. Muziek van bekende bands wordt tijdens deze avonden gespeeld en gezongen door talenten van Valkenswaardse bodem.

Op eerste Paasdag, zondag 16 april, gaan de voetjes van de vloer! Tijdens de vijfde editie van het PaasSESSIEval zorgen de tribute bands van Bob Dylan, Florence and the machine, Herman Brood, Katzenjammer, Brabo Funk en Boss Hoss voor een spetterende muzikale avond. De theaterzaal wordt omgetoverd tot een vlakke-vloer-theater met bars, zodat het echte festivalgevoel naar boven komt. Kom na het paaseieren zoeken naar Theater De Hofnar voor dit mooie programma!

De avond begint om 19.30 uur. De toegang voor deze avond is gratis! Reserveren van kaartjes voor deze voorstelling kan op www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 08.30-17.30 u, za 15.00-17.00 uur of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of via 0031 40 2074020.

Powered by Blog Grabber