Palmpaasstokken voor Marishof

Op donderdag 6 april mochten de kinderen van groep 3 en 4 van basisschool De Stapsteen naar het verzorgingstehuis. Alle kinderen uit groep 3 hadden een prachtig versierde palmpaastak gemaakt voor de mensen…Palmpaasstokken voor Marishof

17-04-2017 15:11 – Ingezonden door Redactie

Op donderdag 6 april mochten de kinderen van groep 3 en 4 van basisschool De Stapsteen naar het verzorgingstehuis. Alle kinderen uit groep 3 hadden een prachtig versierde palmpaastak gemaakt voor de mensen in het verzorgingstehuis Marishof.
De kinderen werden vol verwachting opgewacht. Toen alle kinderen zaten, mochten Emma en Nick een welkomstwoord voorlezen. Vervolgens was het tijd om de liedjes te gaan zingen. Anne en Janne mochten door de microfoon zingen en werden bijgestaan door bijna 80 kinderen op de achtergrond. De ouderen genoten zichtbaar van dit gebeuren en zongen en bewogen gezellig mee. Hierna was het tijd om de palmpaasstokken uit te delen. De vrijwilligers van het verzorgingstehuis hebben de kinderen hierbij geholpen. De takken werden blij in ontvangst genomen en hier en daar werd er een knuffel en kus uitgedeeld. De kinderen kregen nog een traktatie om vervolgens terug te lopen naar school. Het was een gezellige middag voor jong én oud!

Powered by Blog Grabber