Pascale Platel: Gezegend zij

Pascale Platel zet in Gezegend Zij – een grappige vertelvoorstelling –  Jezus liefdevol in zijn blootje. Ze vertelt zijn levensverhaal aan de hand van leuke gedachtenkronkels en ze kiest een verrassend…Pascale Platel: Gezegend zij

13-04-2017 19:28 – Ingezonden door Redactie – Foto Phile Deprez

Pascale Platel zet in Gezegend Zij – een grappige vertelvoorstelling –  Jezus liefdevol in zijn blootje. Ze vertelt zijn levensverhaal aan de hand van leuke gedachtenkronkels en ze kiest een verrassend perspectief: dat van zijn overleden tante Elizabeth. Het resulteerde in een alom gelauwerde voorstelling!
De voorstelling is op vrijdag 14 april om 20.15 uur in CC De Adelberg (Raadhuis) Adelbergpark 1, 3920 Lommel. Kaarten via T +32 011 553511 of kijk op www.ccdeadelberg.be

Foto Phile Deprez

Powered by Blog Grabber