Personal Fit Plan bij Personal Fit Club

Personal Fit Club opende in maart zijn deuren aan het Koning Boudewijnplein in het hartje van Neerpelt. De troeven van dit fitnesscentrum zijn simpel: een abonnement op maat zodat je enkel betaalt voor…Personal Fit Plan bij Personal Fit Club

02-10-2016 10:32 – Ingezonden door Redactie

Personal Fit Club opende in maart zijn deuren aan het Koning Boudewijnplein in het hartje van Neerpelt. De troeven van dit fitnesscentrum zijn simpel: een abonnement op maat zodat je enkel betaalt voor de diensten waar je gebruik van maakt en een erg persoonlijke service. Combineer dit met enkele specifieke trainingsprogramma’s en je bent gegarandeerd van resultaten!

“We hanteren een uniek concept als het gaat over de abonnementen,” vertelt eigenaar Bart Kremers. “Iedere klant start met een basisabonnement dat iedere maand opzegbaar is en verplichten klanten niet om zich voor 6 of 12 maanden aan ons te verbinden. Aan dit basisabonnement voegt de klant zelf diensten toe zoals deelname aan de groepslessen, het gebruik van de e-gym, of het trainen middels een Personal Fit Plan. Zo wordt er enkel betaald voor de services waar je ook echt gebruik van maakt. Bovendien kan je deze toevoegingen iedere maand wijzigen. Zo stap je gemakkelijk over van bv. een groepsles naar een work-out met de e-gym.” Wie kiest voor een jaarabonnement geniet uiteraard meteen van een mooie korting.

Een van de stokpaardjes van de Personal Fit Club is het Personal Fit  Plan. “Toen we net geopend waren hebben heel wat klanten gekozen voor een Personal Fit Plan. Hiermee combineer je een personal coach met daarbij voedingsadvies. Nu zijn we enkele maanden verder en worden de resultaten van dit plan echt duidelijk. Steeds meer klanten maken gebruik van deze extra service en Personal Fit Club heeft daarom het professioneel team al aangevuld met nog een zeer ervaren personal trainer ‘Peter’.  “De klanten die in Juni zijn gestart zijn ondertussen al heel wat gewicht verloren, voelen zich fitter en beter in hun vel en hebben nu een duidelijk beeld van hun voedinginname. “Een Personal Fit Plan helpt enorm om je doelstellingen te bereiken,” vertelt personal coach Peter. “Er wordt gestart met een lichaamsanalyse waarbij o.a. de bloeddruk, het vetpercentage,  omtrek, het lichaamsgewicht en de hartslag in rust gemeten worden. Daarbij meten we de conditie met een conditietest. Op basis van deze gegevens en de gewenste doelstelling van de klant wordt er een persoonlijk trainingsprogramma op maat opgesteld.” Bij de start van het programma train je een keer samen met de personal coach zodat je precies weet welke oefeningen je moet doen en hoe. Belangrijk om te weten is dat er iedere maand een evaluatiemoment is met de coach, waarbij het trainingsprogramma wordt bijgesteld en er opnieuw samen met de coach wordt getraind. Elke klant die met een personal fit plan aan de slag gaat is hierbij verzekerd van één personal training per maand twv € 45,00. Het basis abonnement inclusief deze extra toevoeging van de personal coach kan al vanaf € 39,00 p/maand. “We vinden het persoonlijk contact erg belangrijk,” vertelt Anne Marie. “Vandaar dat we iedereen tijdens het Personal Fit Plan continu blijven begeleiden, zowel in de gym als op afstand, want via een digitaal platform, dat te raadplegen is via een app of via internet, kunnen we de vorderingen op de voet volgen.” Dit trainingsprogramma op maat wordt verder aangevuld met een voedingsplan. Dankzij dit plan ga je bewust worden van hetgeen je eet en kan je per product zien hoeveel calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten je nuttigt. “Het is de combinatie van dit training- en voedingsplan dat voor de gewenste resultaten zorgt. We werken bewust zonder dieet en willen mensen helpen om met een gezondere levensstijl door het leven te gaan. Tal van klanten ondervinden nu de positieve effecten hiervan en ze zijn allemaal erg enthousiast!” Aldus Anne Marie.

Actie Actie Actie
Momenteel stunt Personal Fit Club met een erg interessante actie. Want wie voor 15 oktober inschrijft op een jaarabonnement sport tot 1 januari voor slechts €13 per maand inclusief de e-Gym cirkel en alle groeplessen (oa bootcamp) Met deze actie geniet u van bijna € 155,00 aan korting! Informeer zeker en profiteer nu van deze mega-actie! Kijk ook zeker op de Facebookpagina en blijf op de hoogte van al hun acties en nieuwtjes! Personal Fit Club is gelegen aan het Koning Boudewijnplein 7 bus 1 in Neerpelt. Ze zijn ook te bereiken via tel. 0032 11 184884.

Powered by Blog Grabber