Phoenix viert 5-jarig bestaan

Met meer dan 400 waren ze zondag om de vijfde verjaardag van Phoenix te vieren. Op 12 april 2012 werd vzw Phoenix HockeyClub officieel boven het doopvond gehouden.  Nu, 5 jaar later, werd dit feit in stijl…Phoenix viert 5-jarig bestaan

29-04-2017 10:33 – Ingezonden door Redactie

Met meer dan 400 waren ze zondag om de vijfde verjaardag van Phoenix te vieren. Op 12 april 2012 werd vzw Phoenix HockeyClub officieel boven het doopvond gehouden.  Nu, 5 jaar later, werd dit feit in stijl gevierd. De jeugdspelers werden getrakteerd op een volledige dag hockey en ontspanning op het hockeyveld, geanimeerd door onze eigen trainersstaf en enkele Nederlandse hockey internationals: de jongste jeugd in de ochtend en de oudere jeugd in de namiddag, met een gezamenlijke lunch klaargemaakt door enthousiaste ouders.

In het bijzijn van Piet den Boer, ex KV Mechelen voetballer en G sporten ambassadeur van Vlaanderen, Burgemeester Raf Drieskens en schepen van Sport Leen Gielen werd het avondfeest op gang gebracht in de unieke locatie van de Carwash Club Neerpelt. In de speeches werd verwezen naar de snelle groei van de club, maar ook naar de maatschappelijke rol van sportclubs door een volledige integratie van jongens, meisjes en ouders in het dagdagelijkse sportieve en sociale clubleven. Johan Maesen van de Carwash Club en voorzitter UNIZO Neerpelt haalde ook de link aan tussen sportclubs en de lokale KMO’s. Samen kunnen ze ervoor zorgen dat de lokale verankering verstevigd wordt. Beiden hebben elkaar nodig, getuige de vele bedrijven die hadden ingetekend op het VIP gebeuren. Piet den Boer heeft ons allen vermaakt met zijn toespraak gericht op het succes van de G-sporten in het algemeen, en G-hockey in het bijzonder.

Na het lekkere eten en op de eerste tonen van “Kids in America” door de live band Boulevard Vinyl werd het avondfeest echt op gang geschoten. Van de ene hit naar de andere werd het publiek stevig opgewarmd voor de party die tot de late uurtjes heeft geduurd.  De dansvloer heeft geen minuut leeg gestaan! En nu naar de volgende vijf jaar!

Powered by Blog Grabber