Prijzenfestival Koryosports

Afgelopen weekend was het weer prijzenslag voor de sporters van KoryoSports. Op 22 april namen 16 taekwondokas deel aan het internationaal toernooi “Tess Cup” in Tessenderlo (BE). 300 sporters van 40 teams…Prijzenfestival Koryosports

28-04-2017 15:13 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen weekend was het weer prijzenslag voor de sporters van KoryoSports. Op 22 april namen 16 taekwondokas deel aan het internationaal toernooi “Tess Cup” in Tessenderlo (BE). 300 sporters van 40 teams uit 4 landen (Nederland – Duitsland – Cyprus – België) namen deel aan dit evenement.

Samen heeft het KoryoSports Team 6x 1eplaatsen, 6x 2e plaatsen en 2x een 3e plaats behaald. Weer een opvallend goed resultaat waarbij wederom de meeste sporters weer een ereplaats wisten te bereiken.

1e plaatsen: Robin Didden, Brett Leemans, Samirah Wijnhoven, Lhaekeysha Martijn, Melanie van de Ven en Demi van den Heuvel.
Een 2e plaats voor: Raffaela Westhimer, Talha Shaikh, Esmeralda Modest, Chiara Pappagallo, Joep van Limpt, Suzanne de Keizer.
3e plaats: Ecrin Korkmaz en Len Liebregts. Helaas geen prijs voor Vince Hendrix en Jordi Wyrwa maar heel goede wedstrijden laten zien.

Op zondag 23 april nam KoryoSports deel aan het kickboksgala “Batlle of the Kempen” in Gemert (NL). Hier wist Nino Westhimer (El Nino Westh) zijn naam waar te maken. Als een tornado van trappen en stoten werd weer een sterke wedstrijd met veel goede technieken neergezet. Zijn tegenstander werd aangeslagen door een opstoot onder de kin en diverse malen zware trappen zorgde voor een voortijdige opgave, dus winst voor Nino.

Zampanja Westhimer maakte ook een sterk groeiende indruk en een meer evenwichtig overzicht op het gevecht. Tegen ook nu weer een hoger geclassificeerde en ervaren tegenstandster kwam ze net tekort en verloor haar partij met 1 punt verschil maar liet zij een goede indruk achter bij haar tegenstandster en waardering van het publiek.
Al bij al een weekend met mooie prestaties voor de KoryoSports coaches Anthony Wijnhoven en Chantal van Dorst.

Powered by Blog Grabber