Profileer je op de arbeidsmarkt

Als je op zoek bent naar een volgende baan verandert er veel in je leven. Wil jij ook andere werkzoekenden ontmoeten en ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Op woensdag 19 april van 9.30…Profileer je op de arbeidsmarkt

15-04-2017 11:25 – Ingezonden door Redactie

Als je op zoek bent naar een volgende baan verandert er veel in je leven. Wil jij ook andere werkzoekenden ontmoeten en ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving? Op woensdag 19 april van 9.30 tot 11.30 uur is in de bibliotheek Weert de maandelijkse ‘Walk en Talk’ voor werkzoekenden. Het thema is: Hoe profileer je je op de arbeidsmarkt? – deel 2. Deelname is gratis. Graag van tevoren aanmelden op www.bibliocenter.nl  Adres: Wilhelminasingel 250 Weert.
Wat zegt de vacature, wat wil het bedrijf?
Voor veel werkzoekenden is solliciteren het moeilijkste wat er is. Sandra Stad is loopbaanadviseur. Zij gaat in op hoe je een vacaturetekst leest, strategisch schrijven en de voorbereiding op het sollicitatiegesprek. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

Wat is een WalkenTalk?  Wanneer je op zoek bent naar je volgende baan verandert er veel in je leven. Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Of je krijgt juist voldoening om hulp te geven. Misschien  vraag je je af waar al die andere werkzoekenden in Weert en omgeving te vinden zijn. Bij de Walk en Talk, elke derde woensdag van de maand bij Bibliocenter Weert.
Spreekuur loopbaancoach 20 april Zoek je een baan of wil je van loopbaan veranderen? Wil je hulp bij het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief of bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek? Tijdens het gratis spreekuur loopbaanbegeleiding op donderdag 20 april van 10 tot 11 uur is Theo Gitmans, loopbaanbegeleider, aanwezig voor gratis professioneel advies. Elke derde donderdag van de maand 10.00 tot 11.00 uur (januari t/m april) Bibliocenter Weert.

Powered by Blog Grabber