Pupil van de week Rood-Wit’67/Plus Dean Hofs

Bij de thuiswedstrijd van het 1e elftal a.s. zondag tegen kampioen Horn is Dean Hofs pupil van de week. Dean is leerling van basisschool Sint Andreas en zit in groep 6. Hij heeft geen favoriete speler…Pupil van de week Rood-Wit’67/Plus Dean Hofs

28-04-2017 15:21 – Ingezonden door Redactie

Bij de thuiswedstrijd van het 1e elftal a.s. zondag tegen kampioen Horn is Dean Hofs pupil van de week. Dean is leerling van basisschool Sint Andreas en zit in groep 6. Hij heeft geen favoriete speler bij Rood-Wit’67/Plus 1. Zijn favoriete speler in het buitenland is Cristiano Ronaldo. Dean voetbalt in JO11-2 en zijn positie is verdediger. Zij favoriete eten zijn wraps en pizza’s en zijn hobby’s zijn voetballen, zijn schildpad en hamster en puzzelen. Wij wensen Dean a.s. zondag veel plezier bij de wedstrijd en Rood-Wit’67/Plus 1 veel succes.

Powered by Blog Grabber