Repair Café in ’t Buuls Zitje

Op zaterdag 6 mei is er weer een Repair Café in de Budelse Huiskamer. Heb je defecte spullen zoals een klok, een stofzuiger, koffiezetapparaat of boormachine, dan staan de mannen van het Repair Café voor…Repair Café in ’t Buuls Zitje

05-05-2017 14:01 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 6 mei is er weer een Repair Café in de Budelse Huiskamer. Heb je defecte spullen zoals een klok, een stofzuiger, koffiezetapparaat of boormachine, dan staan de mannen van het Repair Café voor je klaar om deze te repareren. Er zijn geen kosten aan verbonden (behalve materiaalkosten) maar een bijdrage in de fooienpot wordt gewaardeerd. Het reparatiecafé is geopend van 10.00  tot 12.00 uur.

Op de koningsmarkt was ’t Buuls zitje vertegenwoordigd met een infokraam. Samen met Sociaal makelaar Willemien Zaeyen zijn een aantal vrijwilligers bezig geweest om uit te leggen wat de functie is van een Huiskamer. Duidelijk werd wel dat veel inwoners van Budel ’t Buuls zitje wel kennen, maar het vaak nog moeilijk vinden om hier binnen te stappen. Maar iedereen (van jong tot oud) die op zoek is naar gezelligheid  en sociale contacten of zo maar eens behoefte heeft om samen met anderen te praten en een kopje koffie te drinken is welkom in ’t Buuls zitje. Via diverse activiteiten, zoals een spellenmiddag, knutselmiddag of kleur- en schildermiddag, brei- en haak ochtend, lunchuurtjes of workshops proberen de vrijwilligers de drempel te verlagen en hopen dat inwoners van Budel of omstreken zo ook eens binnenstappen. De Huiskamer is dagelijks geopend van 10.00 tot 12.30 uur. Op maandagmiddag, woensdagmiddag (in de even weken) ,vrijdagmiddag en zondagmiddag kun je ook binnenlopen om een kopje koffie te komen drinken en een praatje te maken. Ook al zijn er vaste activiteiten. Je vindt onze Huiskamer aan de Dr. Ant. Mathijsenstraat 19 (ingang naast de Borgh-ingang). Ook zijn we telefonisch te bereiken 0031 6 10227398 of via mail buulszitje@gmail.com of via facebookpagina buuls zitje (via de pagina kun je ook een mail versturen).

Powered by Blog Grabber