Reunie-wedstrijd Paul Ras

Na 24 jaar stopt Paul Ras als trainer van het dameselftal van FC Cranendonck. Paul heeft in deze 24 jaar veel dames het voetballen onder de knie weten te brengen en samen hebben ze veel meegemaakt. Natuurlijk…Reunie-wedstrijd Paul Ras

05-05-2017 14:03 – Ingezonden door Redactie

Na 24 jaar stopt Paul Ras als trainer van het dameselftal van FC Cranendonck. Paul heeft in deze 24 jaar veel dames het voetballen onder de knie weten te brengen en samen hebben ze veel meegemaakt. Natuurlijk willen de dames dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Daarom organiseren zij op zaterdag 13 mei een welverdiende reünie-wedstrijd met huidige speelsters en oud-speelsters uit de periode dat Paul trainer was. Men verzamelt op het sportpark vanaf 16.00 en een uurtje later wordt afgetrapt. Na de wedstrijd  wordt Paul in het zonnetje gezet en wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. Alle trouwe supporters zijn natuurlijk ook van harte welkom. Om een inschatting te maken voor de nodige inkopen, zou de organisatie graag weten of je erbij kunt zijn. Kun je daarom vóór 5 mei doorgeven of je komt? Stuur een mail (irinaatje@hotmail.com) of een bericht (0031 6-46291407) en je wordt op op de lijst genoteerd.

Powered by Blog Grabber