Rommelmarkt Jong Nederland Budel-Schoot

Op zondag 14 mei vindt wederom de jaarlijkse rommelmarkt van Jong Nederland Budel-Schoot plaats. De rommelmarkt begint om 10.00u en eindigt om 14.30u en vindt plaats op het terrein bij de blokhut van Jong…Rommelmarkt Jong Nederland Budel-Schoot

24-04-2017 08:49 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 14 mei vindt wederom de jaarlijkse rommelmarkt van Jong Nederland Budel-Schoot plaats. De rommelmarkt begint om 10.00u en eindigt om 14.30u en vindt plaats op het terrein bij de blokhut van Jong Nederland, achter gemeenschapshuis ‘de Reinder’ in Budel-Schoot. De entree bedraagt €1,-, maar kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis naar binnen.  Op zaterdag 13 mei kunnen de bewoners van Budel-Schoot hun spullen aan de straat zetten, deze worden dan opgehaald door vrijwilligers van Jong Nederland. Op zondag 14 mei worden al deze spullen voor een heel schappelijk prijsje verkocht. Er worden spullen verkocht in de volgende categorieën: kleding, oud ijzer, elektronica, meubels, schilderijen, serviesgoed en andere huis- tuin- en keukenbenodigdheden, speelgoed, multimedia en boeken.  Naast de reguliere verkoop zullen er bijzondere artikelen per opbod verkocht worden. Ook zijn er loten te koop voor het ‘Rad van Avontuur’, waarmee geldprijzen te winnen zijn. Op het terras kun je terecht voor een hapje en een drankje. Het belangrijkste is dat de opbrengst van de rommelmarkt volledig naar de jeugdvereniging gaat!

Powered by Blog Grabber