Rommelmarkt Stichting KVW Bude

Stichting KinderVakantieWerk Budel organiseert zondag 23 april weer haar jaarlijkse rommelmarkt dit inmiddels voor de 12e keer. De markt begint om 10.00 en duurt tot 13.30 uur. Deze markt kent een grote varieteit van spullen, varierend van huishoudelijk, kunst en kitsch, audio tot goede bruikbare kleding…Rommelmarkt Stichting KVW Bude

21-04-2017 11:18 – Ingezonden door Redactie

Stichting KinderVakantieWerk Budel organiseert zondag 23 april weer haar jaarlijkse rommelmarkt dit inmiddels voor de 12e keer. De markt begint om 10.00 en duurt tot 13.30 uur. Deze markt kent een grote varieteit van spullen, varierend van huishoudelijk, kunst en kitsch, audio tot goede bruikbare kleding en buitenverkoop. Ook is er om 10.30 uur een openbare verkoop. De markt wordt gehouden op het terrein van het BRAVO-college. De ingang is via de Pepijn van Herstalstraat. De markt is voor het grootste gedeelte overdekt.
De entree bedraagt 2 euro incluis een kop koffie. Kinderen mogen gratis naar binnen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de activiteiten van het Kindervakantiewerk Budel.

Powered by Blog Grabber