Rood-Wit ’67 JO11-1 Kampioen

Afgelopen zaterdag 13 Mei was het zover: Onze “mennekes” onder de 11 werden voor de vijfde keer in hun nog jonge voetbalcarriere kampioen. Een knappe prestatie van deze talentvolle groep, met natuurlijk…Rood-Wit ’67 JO11-1 Kampioen

19-05-2017 10:32 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdag 13 Mei was het zover: Onze “mennekes” onder de 11 werden voor de vijfde keer in hun nog jonge voetbalcarriere kampioen. Een knappe prestatie van deze talentvolle groep, met natuurlijk als hoogtepunt precies 1 jaar geleden toen in Neer de districtsbeker werd veroverd door SNA in de finale te verslaan. Het leek bijna of de kinderen er niet meer blij mee waren na alle wedstrijden vrij gemakkelijk te hebben gewonnen. De moeilijkste tegenstander Swalmen werd een maandje geleden in een uitwedstrijd aan de kant gezet met 1-4 en toen wisten we het eigenlijk al: Het kampioenschap zou ons bijna niet meer kunnen ontgaan. En dat bleek ook zo te zijn.
Deze laatste wedstrijd was het de taak om RKMSV uit Meijel op een nederlaag te trakteren. Niet met het beste voetbal dat we dit seizoen hebben gezien, maar toch soeverein lukte dit met 6-3. Na 6-1 te hebben gemaakt was het klaar voor de mannen en daarmee maakten ze het zichzelf nog een klein beetje moeilijk. Met 73 doelpunten voor in 9 wedstrijden bleken ze te sterk voor de 1e klasse. Het zou beter zijn geweest om in de Hoofdklasse te zijn ingedeeld. In de Najaarscompetie van dit seizoen was dat ook zo en toen kregen ze wel de gewenste tegenstand. Jammer voor de jongens van JO11-1 dat we op basis van een herindeling van teams van JO11 hebben besloten om een stapje lager te gaan spelen en 2 spelertjes af te staan aan de andere 2 teams. Met veel plezier hebben we deze jongens 2 jaar gecoaht en klaar gemaakt voor het “grote veld”. Met interesse blijven we ze volgen in de D-jeugd of JO-13 zoals dat tegenwoordig heet. Daarin wensen we Jimi, Noah, Luca, Joep, Luc, Dylan, Dean, Ryan en Ivan veel succes. Gefeliciteerd mannen en we komen elkaar wel weer eens tegen. Het was een genoegen om jullie coach te zijn geweest. Martien Biesmans en Mat Lammers

Powered by Blog Grabber