Rood-Wit’67/Plus sluit seizoen af met thuisnederlaag

Rood-Wit’67/Plus leed afgelopen zondag in de laatste wedstrijd van dit seizoen een grote 1-4 nederlaag. Tegenstander S.V.S.H. uit Someren-Heide pakte door deze overwinning de derde periodetitel in de Vijfde…Rood-Wit’67/Plus sluit seizoen af met thuisnederlaag

19-05-2017 10:31 – Ingezonden door Redactie

Rood-Wit’67/Plus leed afgelopen zondag in de laatste wedstrijd van dit seizoen een grote 1-4 nederlaag. Tegenstander S.V.S.H. uit Someren-Heide pakte door deze overwinning de derde periodetitel in de Vijfde klasse D. De wedstrijd voor Rood-Wit’67/Plus begon voortvarend en na vijf minuten spelen kwam Rood-Wit’67/Plus op voorsprong. Een uitstekend genomen hoekschop door Mike Baats werd door Youri van Gils subliem ingekopt, 1-0 voor de thuisclub. Na deze treffer nam S.V.S.H. het initiatief. Bij winst zou S.V.S.H zich verzekeren van de derde periodetitel en deelname aan de nacompetitie.
Kansen ontstonden voor S.V.S.H aanvallers Leon van Heugten en Erwin Anthonis, maar zij zagen hun schoten steeds gestopt door Rood-Wit’67/Plus doelman Joep Lammers.
In de 18e minuut kwam S.V.S.H. op gelijke hoogte. Een uitstekend schot van S.V.S.H. aanvaller Leon van Heugten ketste af tegen de lat en in de rebound was het Erwin Antonis die Rood-Wit’67/Plus doelman met een lage schuiver kansloos liet, 1-1. Na deze treffer kreeg S.V.S.H. de smaak te pakken. In een tijdsbestek van vijf minuten werd de voorsprong vergroot. In de 34e minuut maakte Patrick Maas 1-2, die een verdedigingsfout in de Rood-Wit’67 defensie handig afstrafte en  Rood-Wit’67 doelman Joep Lammers het nakijken gaf. Een minuut later kon S.V.S.H. de voorsprong vergroten naar 1-3. Opnieuw lag aan deze treffer een grote verdedigingsfout in de Rood-Wit’67/Plus defensie ten grondslag. Erwin Antonis profiteerde hier handig van en met een bekeken schot liet hij Rood-Wit’67/Plus doelman Joep Lammers kansloos. Behoudens enkele tegenstoten kon Rood-Wit’67/Plus niet gevaarlijk worden. Na de hervatting probeerde Rood-Wit 67/Plus de bakens te verzetten. De ene na de andere aanval golfde op het S.V.S.H. doel, maar steeds vonden de Rood-Wit’67/Plus aanvallers S.V.S.H. doelman Rick Smits op hun weg.
Na een counter in de 50e minuut kon S.V.S.H. definitief de wedstrijd  beslissen. Erwin Anthonis liet vanaf 25 meter een schot op het Rood-Wit’67/Plus doel los dat keeper Joep Lammers niet voldoende kon pareren. In de rebound kon S.V.S.H. gevaarlijkste aanvaller met een bekeken schot 1-4 aanteken wat tevens de eindstand betekende.

Powered by Blog Grabber