Ruitertocht

Perry en Helmi Hendriks houden op 7 mei een rit voor aanspanningen en ruiters. De rit voert door de mooie omgeving van Gastel (Cranendonck Nederland). De tocht is ongeveer 30 km lang. Men ontvangt bij…Ruitertocht

18-04-2017 08:50 – Ingezonden door Redactie

Perry en Helmi Hendriks houden op 7 mei een rit voor aanspanningen en ruiters. De rit voert door de mooie omgeving van Gastel (Cranendonck Nederland). De tocht is ongeveer 30 km lang. Men ontvangt bij vertrek een routebeschrijving zodat iedereen afzonderlijk de rit kan rijden. Samen rijden mag natuurlijk ook. En onderweg wordt natuurlijk gestopt voor een borreltje en een versnapering. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
U kunt tussen 9.00 en 11.00 uur starten vanuit Heikant 18 in Gastel. Vooraf aanmelden is niet nodig. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u bellen met Perry Hendriks
0031  6 5253 2326.

Powered by Blog Grabber