Schepencollege trapt Stickeractie Rode Kruis op gang

Sinds 27 april gaan in heel Vlaanderen de Rode Kruisvrijwilligers de straat op voor de jaarlijkse stickerveertiendaagse. Dit jaar siert de familie Kiekeboe de sticker, die vijf euro kost en kans biedt…Schepencollege trapt Stickeractie Rode Kruis op gang

06-05-2017 13:51 – Ingezonden door Redactie

Sinds 27 april gaan in heel Vlaanderen de Rode Kruisvrijwilligers de straat op voor de jaarlijkse stickerveertiendaagse. Dit jaar siert de familie Kiekeboe de sticker, die vijf euro kost en kans biedt op het winnen van een mooie prijs.  De vrijwilligers van het Rode Kruis van Hamont-Achel zetten zich steeds weer in om zoveel mogelijk stickers te verkopen, om op die manier hun dagelijkse werking te kunnen financieren. Wie een sticker koopt, zorgt er dus mee voor dat de Rode Kruisafdeling in de buurt altijd paraat is om mensen in nood te helpen. De burgemeester en schepenen van Hamont-Achel gaven alvast het goede voorbeeld en kochten elk een sticker uit de handen van voorzitter François Van Hout.

Powered by Blog Grabber