Scholen voetbaltoernooi 2017

Afgelopen woensdag 19 april hebben we weer het scholen toernooi gespeeld voor alle groepen 7 en 8 van de gemeente Cranendonck. Gezien het enthousiasme van de deelnemers en het aantal inschrijvingen, kunnen we gerust stellen dat het evenement aansluit bij de behoefte van de deelnemers. Maar liefst 23…Scholen voetbaltoernooi 2017

29-04-2017 10:42 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen woensdag 19 april hebben we weer het scholen toernooi gespeeld voor alle groepen 7 en 8 van de gemeente Cranendonck. Gezien het enthousiasme van de deelnemers en het aantal inschrijvingen, kunnen we gerust stellen dat het evenement aansluit bij de behoefte van de deelnemers. Maar liefst 23 teams hadden zich ingeschreven voor het meidentoernooi, recreatie toernooi of prestatie toernooi.
Alle meidenteams speelden een volledige competitie, waar uiteindelijk de eerste plaats was voor WKNV (Wij Kunnen Niet Voetballen) van De Triolier, de tweede plaats was voor FC Knallers van De Stapsteen en de derde plaats voor Girl Power van St Joan.
De rest van de teams speelden eerst wedstrijden in de voorronde om te bepalen welke teams uitkwamen in het recreatie en welke teams in het prestatie toernooi.
In het recreatie toernooi was de eerste plaats voor De Noempies van De Wereldwijzer, de tweede plaats voor De Kippies van OBS Cranendonck en de derde plaats voor De Stumpertjes van De Wereldwijzer.
De nummer 1 van het prestatie toernooi en dus ook de winnaar van de Cranendonck wisselbeker, was De Treasure Boys van De Schatkist. De tweede plaats was voor SV de Boogurt van de Boogurt en de derde plaats voor Fc Andreas van St Andreas.

We kunnen terugkijken op wederom een geslaagd, sportief voetbalevenement, mede dankzij de medewerking van jeugdleden van FC Cranendonck die de arbitrage voor hun rekening hebben genomen.  Allemaal bedankt namens de jeugdcommissie van voetbalclub Fc Cranendonck.

Powered by Blog Grabber