Schoolbibliotheek op De Wereldwijzer geopend!

Eindelijk is het zover! De schoolbieb op basisschool De Wereldwijzer is officieel geopend. De oudste leerling van de school, Carlito, heeft het lint doorgeknipt en de opening is daarmee een feit.Schoolbibliotheek op De Wereldwijzer geopend!

23-05-2017 11:05 – Ingezonden door Redactie

Eindelijk is het zover! De schoolbieb op basisschool De Wereldwijzer is officieel geopend. De oudste leerling van de school, Carlito, heeft het lint doorgeknipt en de opening is daarmee een feit. Vanaf vandaag mogen alle kinderen van De Wereldwijzer boeken lenen uit de schoolbibliotheek om thuis of op school te lezen. Bibliotheek De Kempen heeft de school 750 nieuwe, extra boeken bezorgd en voor prachtige meubels gezorgd die het feest helemaal compleet maken. Het is erg fijn dat de gemeente Cranendonck dit faciliteert, want zo worden de kinderen in Budel-Schoot nóg betere lezers!

Powered by Blog Grabber