Scouts Hamont vieren 50-jarig bestaan

Op zondag 30 april 2017 vieren de scouts aan het Bosheem Hamont (Beverbeek 16a) het 50 jaar jubileum van de Hamontse scouts. De hele dag zijn er activiteiten voor de huidige leden, de oud-leiding en de…Scouts Hamont vieren 50-jarig bestaan

25-04-2017 08:47 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 30 april 2017 vieren de scouts aan het Bosheem Hamont (Beverbeek 16a) het 50 jaar jubileum van de Hamontse scouts. De hele dag zijn er activiteiten voor de huidige leden, de oud-leiding en de ouders. Vijftig jaar jeugdverenigingsleven is een verjaardag om U tegen te zeggen, vooral omdat het volledig op vrijwilligerswerk gebaseerd is. Honderden leiders hebben, vroeger en nu, zich belangeloos ingezet om de jeugd aangename activiteiten in de weekend en de zomervakantie aan te bieden. Alle oud-leiding van vroeger tot nu zijn welkom op die dag vanaf 14 uur voor een receptie, een gezellig samenzijn en het ophalen van herinneringen. Hopelijk wordt het een leuke reünie daar! Ouders of vroegere tak-collega’s van oud-leiding die niet meer in Hamont wonen mogen deze uitnodiging dan ook zeker verspreiden! Na de receptie volgt een barbecue.

Na de barbecue volgt nog een live optreden van Nerveus. Inschrijven kan door ten laatste donderdag 27 april te bellen naar Kris Slenders 0032 497 81 46 38. Hierbij ook nog een oproepje voor foto’s van vroeger tot nu: deze mogen ingescand en doorgestuurd worden naar tijltje@scoutshamont.be of secretariaat@scoutshamont.be

Powered by Blog Grabber