#SexyVolley grijpt titel in tweede klasse

Na een seizoensfinale waar Boer Zoekt Vrouw jaloers op zou zijn, werd Ledûb Recreanten 3 (je kent deze knapen als #SexyVolley) op vrijdag 14 april kampioen van de tweede klasse van de recreantencompetitie#SexyVolley grijpt titel in tweede klasse

23-04-2017 13:57 – Ingezonden door Jesper Kuijpers

Na een seizoensfinale waar Boer Zoekt Vrouw jaloers op zou zijn, werd Ledûb Recreanten 3 (je kent deze knapen als #SexyVolley) op vrijdag 14 april kampioen van de tweede klasse van de recreantencompetitie.

Ja, je leest het goed. Vorig jaar verscheen er in dit weekblad ook een stukje over het kampioenschap van #SexyVolley. Toen was de derde klasse het strijdveld waar HR3 als winnaar uit tevoorschijn kwam. Dit jaar debuteerden Nick Heijmans, Toine Vos, Stef van Tongeren, Pim Staals, Tijn Evers, Mathijs Feijen, Rick van Meijl en Jesper Kuijpers in de tweede klasse van de recreantencompetitie.

Different cookie
Zoals het #SexyVolley betaamt, begon het seizoen met een keurige 3-1 nederlaag tegen een ander team van Ledûb: Heren Recreanten 1. Oeps dat was even schrikken. Different cookie dan de derde klasse. Toch werd niet veel later de beastmodus gevonden. Vakantiekilo’s gingen overboord, alle ego’s keken dezelfde kant op en de speelstijl werd geperfectioneerd door coach Dirk van Tulden. Die als meestertacticus met subtiele wissels menig tegenstander aan het zweten bracht.

Meeslepend gevecht
Daarna werd er niet meer verloren door #SexyVolley, mede door de steun van Kei Stoer. Slechts twee tegenstanders wisten de eindstand tot 2-2 te brengen, de rest van de wedstrijden werd gewonnen door de voorvechters van het Sexy Volley. Toch was de competitie verre van beslist. Ook Heren Recreanten 2 speelde een prima seizoen en leek lang de beste papieren voor de titel te hebben. In een meeslepend, emotioneel, heetgebakerd, spectaculair, legendarisch én belangrijk duel versloeg #SexyVolley de grootste concurrent met 3-1. Wat blijkt? Hoe meer mensen er tegen ze zijn, hoe beter ze presteren.

Kind van de duivel
Ook de laatste 2 wedstrijden bleef de competitie spannend. SexyVolley had een kleine voorsprong, maar kreeg de nummer 3 én 4 uit de competitie nog op bezoek. Met het mes op de keel, de druk mega hoog, her en der een blessure, en gezonde spanning in het lijf, werden ook deze wedstrijden winnend afgesloten. Met ‘Kind van de Duivel’ als lijflied, kon er eigenlijk geen rally worden verloren.
Er waren tijdens de kampioenswedstrijd meer ‘supporters’ aanwezig die hoopten op een slechte afloop dan het kampioenschap, maar daar had #SexyVolley geen last van. Ook het bloemetje na afloop ontbrak, maar ook dat mocht de pret niet drukken. De titel was een feit! Daarmee wordt Heren Recreanten 3 volgend jaar dus Heren Recreanten 1 én is het actief in de hoogste klasse van de recreantencompetitie. Je bent uiteraard van harte welkom om te komen kijken. Of niet. Ook prima.

Powered by Blog Grabber